Yaylabaşı İlkokulu

Vizyon: Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracakbireyler yetiştirmek.

Misyon: Biz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08.10-13.30
Isınma: Sobalı
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Var
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz 2 derslikli (ilkokul ve anasınıfı), Birleştirilmiş sınıflı (4 sınıf bir arada) köy okuludur.

WEB - https://yaylabas.meb.k12.tr

Adres - Yaylabaşı Köyü Artuklu /MARDİN

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Köyün arka kısmında yer alan okulumuzun doğusunda yaklaşık 1-2 km uzaklıkta Savur Yeşilalan Köyü , batısında yaklaşık 5-6 km uzaklıkta Aran Köyü ve güneyinde yaklaşık 18-20 km uzaklıkta Mardin ili bulunmaktadır.

Adres - Yaylabaşı Köyü Artuklu /MARDİN

Ulaşım Mardin merkezden, Zınar yolu ile 20 km mesafelik bir karayolundan , komşu köy Yeşilalan İlkokulu servisiyle ulaşım sağlanılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Mardin merkeze 18 km uzaklıktadır.